top of page
klankschalen-sessie-2.jpg

Het Programma

Verbind je op een dieper niveau met jezelf en anderen en laat je inspireren door de vele workshops, ceremonies en rituelen in en rond onze magische ‘sacred locatie’: Klooster Nieuwkerk in Goirle midden in de bossen! Onderstaand een greep uit ons mooie programma. Er komen nog een aantal sessies bij. Houdt de website in de gaten óf laat je verrassen op 24 oktober!

Ontvang waar je naar verlangt!
Een transformerende ademsessie 

Door: Bea Stigter - BE Academy  &
Inge Smits- De Zenschuur

Verbind je door middel van je eigen adem (weer) met jezelf en je verlangen en ontdoe je van alles wat jou hierin belemmert. Creëer door deze ademsessie verbinding met jeZelf, ruimte en helderheid.

Graphic arrow element

Feminine Empowerment & Live your Soulpurpose
Door: Masha Trommel 

Wanneer jouw intentie komt vanuit divine feminine energy, dan is het verbonden met de bron en zal het ten goede komen aan jezelf, de mensen om je heen en goed zijn voor moeder aarde. Je gaat van ‘moeten‘ naar oneindige inspiratie en energie, van ‘hard werken’ naar werken vanuit je hart en je zult veel voldoening en dankbaarheid mogen ervaren. Leven vanuit je zielsmissie is leven vanuit flow, synchronisatie en overvloed.

Graphic arrow element

Cacao Ceremonie- Heart leadership
Door: Claudia Robert - Sense Lifecoaching

Tijdens deze ceremonie neemt Claudia je mee naar de zuivere open verbinding met je hart. Je ervaart weer om thuis te komen bij jezelf en om een veilig gevoel te ervaren in jezelf en in verbinding met de ander. Een bijzondere manier om te leren afstemmen op de wijsheid van je hart én te gaan leiden vanuit je hart!

Graphic arrow element

Ecstatic Dance

Met: DJ Kareem Raïhani

Een magische danservaring op blote voeten met niemand minder dan dj Kareem Raïhani! Dus: gooi je schoenen uit en ga op reis met de muziek. Volg hierin jouw eigen beweging, dans en flow. En voel je vrij om bij jezelf te blijven of met anderen in contact te gaan. 

Graphic arrow element

De onvermijdelijke verandering van Zijn 

Door: Timo van Riet

Op onze weg naar binnen vinden we de essentie van onze identiteit, waarin we ontdekken dat onze meest essentiële kern bestaat uit vrede en geluk. Wanneer we vanuit vrede en geluk, de buitenwereld tegemoet kunnen treden, ontmoeten we anderen in liefde en vinden we schoonheid in objecten. Het onthullen van deze ware natuur, leidt dan als vanzelf tot de onvermijdelijke verandering van Zijn.

Graphic arrow element

QiGong
Door: Joost Mourus

Tijdens de QiGong workshop van Joost leer je op een rustige en ontspannen manier de QiGong oefeningen en technieken. Ervaar hoe de energie in jouw lichaam weer gaat stromen! QiGong als basis voor een goede gezondheid !

Graphic arrow element

dōTERRA® - verbinden met de kracht van de natuur
Follow the butterfly team
 

Priscilla en Claudia laten je kennis maken met de krachtige werking van de essentiële oliën; 100% pure plantenextracten. Je komt te weten wanneer en hoe je deze kunt inzetten om jouw leefstijl zo gezond mogelijk te maken. Oliën die je verwarmen, verfrissen, energie geven en tot rust brengen. 

Graphic arrow element

Klankschalen beleving
Door: Mellanie Vonk &
Nathalie Plasman

Laat je verwennen door de klanken en geluiden van o.a. klankschalen, handpan, oceandrum en rainstick. En ervaar de hoe deze fijne vibraties invloed hebben op jouw lichaam en emoties. 

Graphic arrow element

Activeer jouw Inner Goddess
Door: Sandy Angela - Your Goddess vibe &
Astrid van Gorp

Een ceremonie waarin vrouwen én mannen, via een transformerende meditatie, naar diepste stilte in zichzelf zakken. Aangekomen in jouw eigen energie, verbinden we jouw 2e en 4e chakra. Deze (re)connectie tussen levensenergie en hart, begeleiden Astrid en Sandy met meditatie, drum en edelstenen. Jij voelt je geborgen en vrij; jouw goddelijke vonk wordt geactiveerd!

Graphic arrow element

Creeër jouw Soul Compass - meditatie, visualisatie en intuïtief schrijven
Door: Mark Linde & Susanne Sterkenburg

Maak contact met je wijze zelf. Kom te weten wie jij ten diepste bent en ga naar huis met een eigen soul compass waarmee je jouw leven sturing kunt geven vanuit je hart. Een sessie met muziek in het donker om volledig in jouw eigen 'zone' te komen en alle antwoorden in jezelf te kunnen vinden.

Graphic arrow element

Soul in Motion, editie Sensuality

Door: Mandy Sijm

Een sensuele, tantrische danservaring op blote voeten vanuit volledige verbondenheid met jezelf en de muziek. Voel en ervaar je eigen beweging en het verlangen in je lichaam om deze beweging volledig vrij te dansen. Eerst voor jezelf, daarna ook met een ander als jij dit wilt. Voor de echte ultieme overgave aan jezelf en de muziek, word je uitgenodigd om je te laten blinddoeken en het spel van volgen, leiden en verlangen aan te gaan.

Graphic arrow element

Soul Sound concert 

Door: Amarah Gaia

Een muzikale droomreis met de spirits. 
Laat je verrassen tijdens dit magisch (lig-)concert, waarbij soul licht frequenties samenvloeien in de akoestiek en de heiligheid van de kapel. Met ceremoniële droomkruiden tinctuur. Een reis voor je ziel en al je 4 lichamen. 

Graphic arrow element

Yin & Sing
Door: Lotte van Koningsveld & Hédi Carlee

Ervaar de magie van hart opening Yin Yoga; een zachte, langzame, meditatieve vorm van yoga.  Tijdens de les wordt er gezongen voor een nóg diepere verbinding met jezelf. 

Graphic arrow element

HeartConnection session

Door: Marjolein van der Meulen

Verrijk jezelf met nieuw bewustzijn. Via jouw persoonlijke vraag waar Marjolein op een snelle manier 'de spijkers op zijn kop slaat' is ze een wandelende encyclopedie. Alles vindt plaats in wiskundige algoritmische patronen. Wat je ouders en voorouders niet hebben verwerkt komt terug in de jongere generatie. 

Graphic arrow element

Maak kennis met de organisatie

Masha.jpeg

Masha Trommel

Ik geloof dat vrouwen een belangrijke rol hebben om de transitie te realiseren die er nodig is. Be the change you want to see in the world. Ik werk aan feminine empowerment, feminine leadership en doe soulcoaching.

jonas-geschke-C8wjnVxmVUI-unsplash.jpg
bottom of page