top of page
png_20211218_182425_0000.png

IN DE OCHTEND

Je wordt wakker en zit nog even lekker in die slaaproes. Je brein merkt dat je wakker wordt en begint je van alles te vertellen. Je uitgeruste energie wordt meteen weer onrustig en raakt vertroebelt.

Door deze korte meditatie voorkom je de vertroebeling en breng je direct de focus IN jezelf en start je van daaruit jouw dag. Je zult merken dat je hele dag anders verloopt!

00:00 / 06:42
png_20211218_182532_0000.png

 BLIJF JE HART OPENEN 

Wij gevoelige mensen sluiten soms onbewust ons hart. Dit gebeurt omdat het collectieve verdriet te zwaar voelt om te dragen.

 

Toch is het juist NU zo enorm belangrijk om je hart open te houden. Alleen zo kunnen wij de nieuwe wereld voeden en voelen. Doe deze oefening om heel bewust je hart weer te openen

00:00 / 19:22
png_20211218_182730_0000.png

RUIMTE OM TE 'ZIJN'

In de stilte liggen alle antwoorden!

De stilte kan je pas echt benaderen als je jezelf energetisch de ruimte geeft en fysiek in een staat van rust verkeert.

 

Door deze oefening geef je jezelf meer ruimte en maak je ruimte om naar wat er in jezelf speelt te luisteren. 

00:00 / 18:51

Eer jouw 'Sacred Energy'

Ik gun je innerlijke rust & hoop in je hart

Je hebt mijn stem bij de cadeau's van deze pagina gehoord en hopelijk heb ik je de rust van binnen een beetje ermee kunnen schenken. 

Mijn kerstgroet aan jou: 

Rondom kerst voel ik mij vaak geconfronteerd met de emotie van gemis: het missen van mijn overleden moeder, missen van een hechte familieband, missen van saamhorigheid en eenheid.

Mijn eigen gezin biedt mij gelukkig de warmte in mijn hart om alle hoop op liefde te behouden. In deze warme basis kan ik helemaal mijzelf zijn en alles doen waar ik zelf echt blij van word.

Ik gun jou deze kerst ook zo`n fijne houvast aan de basis van genieten wat ER WEL IS. En vooral een warme verbinding met je eigen 'Sacred Energy". 

Veel liefde

Sandy

bottom of page