top of page
Image by Fadi Xd

Staan in je waarheid met liefde

Hoe houd je jouw eigen LICHT vast als alles om je heen zo DUISTER lijkt? We leven in een uitdagende tijd; hét tijdsperk waarin het belang van 'in je eigen waarheid blijven staan', groter is dan ooit. De energie in de buitenwereld is pittig, de prikkels groot, de confrontatie heftig. Allemaal uitnodigingen om dichtbij je eigen essentie blijven en dit jouw hoogste prioriteit te maken en hiermee jouw 'Sacred Energy' in de vibratie van liefde en licht te houden. 

Vanuit jouw eigen centrum sta je in jouw waarheid met liefde. En omdat wij herkennen hoe vertroebelt dit soms kan voelen, hebben wij voor jullie deze kerstspecial gemaakt: een 'licht'- cadeau vanuit de puurste waarheid: LIEFDE.

Our Christmas gift to you

Een korte persoonlijke 'licht' boodschap van Soulstar Sister Astrid

Kerstboodschap van alle Soulstar Sisters

Hoe je je voelt, als je in de vibratie van liefde en licht met anderen verbindt, heb je tijdens het Secret Heart -one day retreat- in oktober kunnen voelen. De energie van deze dag was pure liefde, een moment van even thuiskomen bij jezelf en bij elkaar. 

 

In de korte tijd daarna is er bij velen van ons veel gebeurd. We horen verschillende verhalen en sommige Soulstar Sisters ervaren zelf, dat zij bij familie of vrienden niet welkom zijn omdat ze niet voor de keuze van de menigte kiezen. Deze verhalen raken ons, juist omdat we weten hoe mooi en puur connectie met elkaar kan zijn als we voor liefde en eenheid kiezen. 

Namens alle Soulstar Sisters is de grootste wens voor jullie om de eenheid in jezelf vast te houden. Omarm ALLES van jezelf, koester en eer jouw energie en vind hierin de rust, het vertrouwen, de hoop en de liefde, zodat je de warmte in je hart blijft voelen. Voor jezelf, naar jezelf én naar jouw gezin, familie, vrienden en kennissen. 

Met alle liefde,

De Soulstar Sisters

Wij willen de 'Spirit of Christmas' niet zonder jullie voorbij laten gaan!

Het allerliefste willen we iedereen opnieuw persoonlijk weer even een knuffel geven! Maar bijna alle sisters hebben de afgelopen weken de nodige veranderingen doorgemaakt, waardoor we ervoor hebben gekozen om onze eigen 'Sacred Energy' goed te balanceren. Toch kriebelde het en voelen we dat wij het 'samenzijn' rondom kerst zo nodig hebben!

Om dat fijne gevoel te bieden, hebben we een paar mooie kerstcadeautjes samengesteld die jou rust, inspiratie of groeimomenten kunnen brengen. Fijn voor tijdens of na de kerstdagen!

Ben je al nieuwsgierig? Scroll dan gauw naar beneden!

Wat heb jij nodig om jouw licht krachtig te houden?

Kies hieronder het cadeau wat bij jouw behoefte van dit moment past

PS: je mag ze ook allemaal 'openen'​

20211218_164149_0002.png

Een cadeau
van INSPIRATIE

Open dit cadeau om een

PODCAST te luisteren over

'M-Power yourself' of over het 'concept van tijd'

Bauble
20211218_164149_0001.png

Een cadeau
van RUST

Open dit cadeau om de chaos even te ontsnappen en je eigen 'Sacred Energy' prioriteit #1 te maken.

20211218_164149_0000.png

Open dit cadeau om een E-Book te lezen over de groei in zelfliefde of innerlijke (emotionele) bewustwording 

Een cadeau
van GROEI

bottom of page