top of page

Algemene Voorwaarden

ileana-skakun-dNjMqj4emkc-unsplash.jpg

One-day-retreat kosten

Je plaats is gereserveerd nadat we de volledige betaling van jouw ticket hebben ontvangen. Je ontvangt een bevestigingsmail van de betaling wanneer deze is verwerkt. Als je vragen hebt over jouw boeking of iets anders, mail dan naar: secret.heart.nl@gmail.com.

Je ticket annuleren

Je kunt je reservering 30 dagen voor aanvang van het one-day-retreat annuleren. Bij annulering wordt 50% van de totale ticket kosten gerestitueerd. Je bent vrij om je ticket door te verkopen. 

 

Heb je een positieve PCR en/of covid-symptomen en kunt het one-day-retreat dus niet bijwonen, dan bieden we een 50% restitutie of de mogelijkheid om je ticket uit te stellen naar volgend jaar. 
Kun je het one-day-retreat niet bijwonen omdat je in quarantaine moet? Dan vindt er geen restitutie plaats 30 dagen van tevoren tenzij de toelatingseisen binnen deze tijd veranderen. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om deze eisen van tevoren te controleren.

 

Wij annuleren het one-day-retreat

Mochten wij om wat voor reden dan ook het one-day-retreat moeten annuleren, dan krijg je het totale aankoopbedrag minus de eventuele administratiekosten terug. 

Wijzigingen in het programma

In het programma kunnen kleine veranderingen doorgevoerd worden door onvoorziene omstandigheden. Uiteraard zorgen wij ervoor zorgen dat we je de beste kwaliteit in alternatieven bieden als dat nodig is. 


Fotografie en filmen

We vragen alle deelnemers om ons beleid rondom het maken van foto's en video's te respecteren. Er mogen geen foto's en video's genomen worden van andere deelnemers, tenzij hiervoor uitdrukkelijke toestemming is gegeven. Tijdens de dag leggen onze professionele fotografen de dag vast voor een tastbare herinnering en voor onze promotiedoeleinden. Hiermee ga je akkoord mits je anders bij ons hebt aangegeven. Onze fotografen krijgen de instructie om deelnemers niet te storen en te filmen alleen met uitdrukkelijke toestemming in sessie- en ceremonieruimten.


Afspraken met elkaar

Aangenomen wordt dat deelnemers zich volwassen gedragen en zijn verantwoordelijk voor hun eigen beslissingen en acties. Het festival is vrij van alcohol en andere drugs. Wij verzoeken je vriendelijk om geen mobiele telefoons te gebruiken in de buurt van onze sessie- en ceremonieruimten en deze gedurende de hele dag op stil te zetten. Tijdens de ceremonies ook graag de trilfunctie uit. 
 

Houd van jezelf en de anderen
Alles wat er gebeurt tijdens de sessies is volledig vertrouwelijk en het is onze wens dat iedereen hier respectvol mee om gaat. Zo creëren we met elkaar een veilige bedding voor een magische dag!

08-08-2021
 

bottom of page